Är det dags att förnya garderoben?

Med varje säsong känns det alltid som att ens gamla garderob helt klart behöver uppdateras. Ofta hittar man inspiration i tidningar och på andra platser men sen är det svårt att hitta det man är ute efter i vanliga butiker. Daniel Mühlbach och teamet bakom honom på Footway är snabba med att köpa in nya modeller som finns på marknaden. Detta gör att man enkelt kan hitta vad man söker!

E-handel innebär en stor fördel för de flesta konsumenter som vill förnya sig. Helt oavsett om det är träningsskor eller sneakers som gäller. Är det skor du behöver kan Footway garanterat hjälpa dig hitta precis vad du vill ha.

Är det lika tryggt att handla på nätet som i butiker?

En sak många undrar över när det handlar om e-handel är om det är lika tryggt att shoppa på nätet som att handla i vanliga butiker. Nuförtiden finns det ett antal olika sätt nätbutiker kan göra sina överföringar mer säkra, så att deras kunder kan shoppa utan förbehåll. Sekretesslagar gör att dina personuppgifter behandlas etiskt och kryptering av hemsidor gör att du säkert kan föra över pengar och göra betalningar utan att behöva oroa dig för att bli av med dina slantar. Det gör så klart att du kan nå i stort sett hela världen från din dator, eller för den delen mobilen. Mer att välja mellan och mer konkurrens gör att du kan ta del av erbjudanden från hela världen.

Kunden i första rummet

När Daniel Mühlbach sjösatte Footway var kundservice en av de stora brickorna som skulle in i leken! Det är alltid viktigt att ge bra service och här har de lyckats riktigt bra! Kanske är det en av orsakerna till att de nått framgång snabbt och trots konkurrens.

Skaffa dig ett par nya skor till gymmet eller till festen

När det är dags för fest vill man så klart kunna imponera, men ingen outfit är komplett utan ett par snygga skor. På nätet kan du lätt hitta ett par klassiska läderskor som passar perfekt till kostymen eller trendiga klackar som matchar din nya klänning. När du handlar på nätet kan du ofta få gratis eller nedsätt frakt om du handlar över en viss summa, så det lönar sig ofta att köpa ett par saker eller kanske en helt ny outfit på samma gång. Dagens säkra hemsidor gör att du kan handla tryggt och välja mellan otaliga märken och affärer så att du aldrig behöver begränsa dig igen.