Om

Välkommen hit till oss! Att du hittat hit betyder att du, liksom vi, har ett stort intresse för träning och andra träningsrelaterade ämnen så som kost och allmänt välmående.

Idag ser vi en ökning både vad gäller träning och ett hälsosamt leverne och dess direkta motsats. Att det blir mer snabbmat och onyttig mat i kombination med att vi rör oss allt mindre är naturligtvis väldigt tråkigt då det påverkar oss negativt, men samtidigt finns det ju en motreaktion där många samlas för att leva hälsosamt plus hjälpa andra till ett mer hälsosamt liv.

Oavsett om du tillhör den ena eller den andra gruppen så kommer du att finns matnyttig information här hos oss då vi arbetar för att alla ska vara inkluderade och då vi ser det som väldigt viktigt att fler får upp ögonen för hur enkelt och billigt det faktiskt kan vara att leva hälsosamt.

Man behöver varken ha dyra gymkort, äta dyr mat eller något annat som tar på ekonomin, utan man kan på ett billigt sätt hitta formen med hjälp av lite tips och förslag som kommer från oss.

Se till att surfa förbi oss ofta då vi uppdaterar vår sajt med nyheter hela tiden, så att ni inte missar något!